Най-мечтаните екзотични острови в света – II

Дестинации

продължение…
Остров Бали, Индонезия
Индонезийският остров с основание е смятан за едно от най-магнетичните и прекрасни места на планетата. С многобройните си хиндуистки храмове и поклоннически места, със смесицата от екзотични морски и планински пейзажи, с богатата си култура и традиции Бали се нарежда сред най-предпочитаните дестинации в света. Тук танците и фестивалите са ежедневие, а вкусната храна и гостоприемството са пословични. Няма как да скучаете в Бали. Винаги има какво да се разгледа или да се опита. Най-популярните забележителности в Бали можете да видите тук
Разгледайте хотелите в Бали отблизо

Островите от Френска Полинезия
Островите от Френска Полинезия са владение на Франция и включват 5 архипелага със 118 острова и са с обща площ от 4167 кв. км, разположени в източната част на Тихия океан. Най-посещаваните от туристи острови са Таити, Бора Бора и Моореа. Главният остров е Таити, който притежава величествена природа и дивна красота. Многобройните пещери, мистичните водопади и красивите долини от години привличат пътешественици от цял свят. За никого не е тайна, че това са едни от най-бленуваните дестинации за пътуване, но малцина имат щастието да ги посетят заради голямата им отдалеченост. Затова в случай, че сте сред щастливците, докато сте там, не забравяйте да се наслаждавате на спиращите дъха гледки и се потопете напълно в атмосферата на съвършената им природа.
Разгледайте хотелите във Френска Полинезия

Канарски острови
Канарските острови са разположени на около 100 км западно от брега на Африка, но въпреки голямата си близост с континента, те са под испанско владение още от далечната 1405 г. Канарите са съставени от седем острова с обща площ от 7273 кв. км. Най-големият остров от 7-те е Тенерифе. Там и на останалите острови – Гран Канария, Фуертевентура, Лансароте, Ла Палма, Ла Гомера и Ел Йеро – всяка година се стичат хиляди туристи от цял свят, за да се насладят на прекрасния климат и великолепните океански води. Повечето плажове на Канарските острови са с черен пясък, което се дължи на вулканичния им произход. Благодарение на благоприятния климат на островите, те са атрактивна целогодишна дестинация.
Вижте великолепните хотели на Тенерифе
Разгледайте хотелите на всички Канарски острови

Бахамските острови
Бахамските острови или наречени още „Перлата на Карибите“, заемат площ от 13 940 кв. км и се намират на 90 км югоизточно от щата Флорида, САЩ. Най-големият архипелаг в Карибско море притежава 700 острова и 2500 малки островчета. Бахамските плажове са считани за едни от най-красивите и неустоими плажове в света. Тук цветът на пясъка прелива от бял към нежно розов, което се дължи на коралите. Неустоимата тропическа растителност и многобройните палми правят това място желано от стотици хиляди хора по целия свят. Почти всеки, който е посетил Бахамите, не пропуска възможността да се гмурне в кристално чистите океански води и да се наслади на невероятните коралови рифове и техните обитатели. Една такава слънчева ваканция ще ви зареди с много положителна енергия.
Остава ви да я осъществите!
Вижте хотелите на привлекателните Бахамски острови

Оцени статията