Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Моля,
въведете дати

БРОЙ ГОСТИ И НАСТАНЯВАНЕ

loading

Видео как да резервираме

НАЧАЛО /Видео как да резервираме

     как да резервираме по-бързо и удобно
 

Изгледайте краткото ни 2-минутно видео, за да видите как работи резервационната ни система и как можете да резервирате едновременно няколко услуги...
Единствено самолетните билети е необходимо да бъдат резервирани отделно поради по-специфичните изисквания на авиокомпаниите.
Всички останали услуги - ХОТЕЛИ, БИЛЕТИ ЗА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ, АТРАКЦИИ И ТРАНСФЕРИ могат за Ваше удобство и улеснение да бъдат резервирани и платени заедно: 

 


 
Уебплатформата на TOURISTIKA.BG - всичко за пътуването Ви, събрано на едно място
  • Хотелите, в които да отседнете. Системата показва всички свободни места за датите, за които търсите и крайните цени за всеки хотел. 
  • Самолетните билети. Проверете полетите максимално най-рано преди пътуването, за да се възползвате от най-изгодните цени за самолетни билети. Показваните цени са крайни (включват всички летищни такси и такси за обслужване).
  • Билетите за атракции, обиколки на забележителности, еднодневни турове в различните дестинации. Имате уникалния шанс да организирате предварително времето си на мястото, където ще пребивавате, вместо да чакате на опашка за билети или да се окажете в неработен ден пред касата на музея, който имате планове да посетите. Цените са крайни.
  • Трансферите между различни точки от Вашия маршрут. Системата показва опции за индивидуален транспорт не само между летище и хотел, но и от/до гара, за да вземете влак или от/до пристанище, за да се качите на круизния кораб (както например в Барселона)... Цените могат да се различават според часа от денонощието, за който сте заявили трансфер и сте изпратили резервация, а завишенията винаги са указани като % над стандартната цена на трансфера, показан в резултатите от търсенето.
  • Застраховката при пътуване в чужбина. Възможност за сключване на застраховка онлайн.


 
.