Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Изберете точки
за трансфер

Посочете дата
и брой пътници

loading

Търсене на трансфери

Резервирайте самостоятелен транспорт в над 850 града

НАЧАЛО/Търсене на трансфери

 

Резервирайте трансфер между ЛЕТИЩЕ, ГАРА или ПРИСТАНИЩЕ до ХОТЕЛ или конкретен АДРЕС в дестинацията, в която сте избрали да пътувате и си спестете време, пари и усилия! Само с няколко клика на мишката бързо и лесно си осигурявате комфорт и удобство на достъпна цена. Бъдете независими от графиците на обществения транспорт или случайни таксиметрови шофьори в дестинацията и планирайте бюджетa за пътуването, знаейки предварително какво ще ви струва да се придвижите от летището до хотела, в който ще отседнете. В цената на трансфера са включени всички местни данъци и такси, така че няма да ви се налага да плащате допълнително. 

По-голямата част от трансферите в резервационната ни система за един и същ маршрут предоставят избор между стандартен автомобил, луксозна кола или микробус съответно срещу различни параметри като максимален брой пътници, количество багаж и цена.

Ако сте заявили трансфер от летище и в случай на закъснение на полета, информацията за това ще достигне до шофьора и той ще ви очаква според промененото разписание. Затова, докато правите резервация е необходимо да впишете откъде пристигате и с кой полет. Така останалите подробности няма да бъдат ваша грижа!

Резервирайте трансфер предварително и пътувайте спокойно и без ограничения!

travel-map-globe

 Как да резервирате трансфер?

Организирането на трансфер през нашата онлайн платформа е много лесно, бързо и удобно. Всичко, което трябва да направите е:

  • Да въведете дестинацията, за която ще се търси трансфер. Трансфери обикновено се предлагат за големи градове или столици с международни летища, значими железопътни гари, в отделни случаи и с пристанища. Ако пътувате до сравнително по-малко населено място, тогава може да търсите по най-близкия голям град.


  • Да изберете начална и крайна точка на трансфера - можете да избирате между летище, място за настаняване, гара или пристанище. Мястото за настаняване можете да изберете от списък с хотели или да въведете конкретен адрес. Нашата система ще ви покаже само приложимите опции и активни предложения за конкретната дестинация. Обърнете по-голямо внимание, ако резервирате трансфер в някоя островна дестинация - името на курорта, в който ще отседнете, трябва изрично да присъства в името на трансфера и съответно да укажете място на настаняване, избирайки само от списъка с хотели в същия курорт.

 

info-graphic


  • Да въведете датата на Вашето пътуване, както и броя на пътниците. Обърнете внимание, че се въвежда общият брой на пътуващите – възрастни и деца на възраст над 2 години заедно. В случай, че пътувате с деца под 2 години, те не заемат място и съответно не трябва да ги включвате в общия брой пътници.

След като натиснете бутона „Търси”, пред Вас ще се отвори нов прозорец с наличните опции за трансфер.

В някои дестинации част от трансферите включват и обиколка на забележителностите на града в някой от следващите дни на Вашия престой.


Молим Ви да обърнете внимание, че  цените на трансферите по един и същ маршрут и с еднакъв тип превозно средство може да се различават в зависимост от интервала на денонощието, в който се осъществяват  – обикновено между 0 и 4 часа цените са по-високи, отколкото през останалите часове.

Ако все пак имате някакви въпроси или не успявате да намерите маршрута, който търсите, не се колебайте да се свържете с нас по телефон, имейл или в социалните мрежи!

.