Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Моля,
въведете дати

БРОЙ ГОСТИ И НАСТАНЯВАНЕ

loading

За нас

НАЧАЛО /За нас
 

КАКВО Е ТУРИСТИКА.БГ

ТУРИСТИКА.БГ е законно регистриран онлайн туроператор и туристически агент под номер РК-01-7132 от българското Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, със сключена застраховка Отговорност на туроператора - застрахователна полица № 18270 1315 0000650753/ 10.05.2018, издадена от ЗАД „АРМЕЕЦ”.
 
Сайтът на нашата агенция е свързан в реално време с някои от глобалните резервационни системи и по този начин Ви предоставя неограничена възможност да резервирате по всяко време. 24 часа и 7 дни в седмицата можете да търсите и резервирате хотели, еднодневни турове и екскурзии, атракции и обиколки, самолетни билети, трансфери и туристически застраховки в почти всички държави по света и услугите да се потвърждават за няколко секунди от този, който ги предоставя. 
Вашите резервации са 100% сигурни, а ние поемаме пълен ангажимент Вашето пътуване да протече приятно и безпрепятствено. 
Резервациите се заплащат онлайн с карта или с банков превод, а ваучерите получавате по имейл веднага след направената и платена резервация. 

Еднодневните турове и обиколки на забележителности, предлагани в резервационната ни система, се изпълняват от най-авторитетните и реномирани местни агенции във всички дестинации. Водачите и/или екскурзоводите обслужват туровете на английски език. Част от туровете имат опция да бъдат водени и на други световни езици - испански, немски, френски, италиански, китайски, руски, португалски и др. При онлайн резервация автоматично е избран английски език, затова ако държите на друг език, се свържете с нас по телефон или имейл и в случай, че тази опция е налична, обиколката Ви ще бъде резервирана на друг език.

На сайта ни можете да се възползвате и от готовите пакети за уикенд и сити брейк пътувания в най-посещаваните дестинации в Европа, в които сме избрали хотели и полети по време на промоции и специални оферти. Така, срещу изключително изгоден бюджет и без да се ровите из стотици сайтове, можете просто да стегнете багажа и да прекарате уикенда в Париж, Венеция, Рим или където още пожелаете. В рамките на няколко часа от момента на резервация цялото Ви пътуване се урежда и получавате всички ваучери, билети, маршрути и инструкции за пътуването на електронната поща. Ако не откривате на сайта Вашата дестинация или Вашите дати, можете да попълните формата за Пакет по поръчка.

Пакетните оферти са достъпни по всяко време, но заради предпочитания начин на плащане - банков трансфер, най-удачни за резервиране са работните дни.
Ако търсите дестинации извън Европа, тогава можете да резервирате някой от пакетите с маршрути в по-далечни дестинации, окомплектован с необходимите трансфери, застраховки и допълнителни турове и атракции. 

 КАКВО НЕ Е ТУРИСТИКА.БГ

На нашия сайт няма да намерите организирани групови почивки и екскурзии с водач от България. Всички пакети, предоставени през сайта, са за индивидуални туристи и не включват водач от България, който да ги съпровожда по време на пътуването.


Онлайн резервациите на отделни услуги - хотели, самолетни билети, атракции са възможни за максимум 9 души в една резервация. Ако сте повече от 9-ма души и желаете да резервирате, се свържете с нас по телефон или имейл! Същото направете и ако сте група над 9 души и желаете някой да огранизира пътуването ви без придружител до избрана дестинация.

На нашия сайт няма да намерите екскурзии или почивки, организирани от друг туроператор, които ние да препродаваме. Всички пакетни оферти се изготвят от нашия екип, което включва старателна селекция на стотици хотели в дестинациите, директна комуникация с хотели или доставчици през глобалните системи за резервации. Затова и сме в състояние да поемем пълна отговорност при организиране на Вашето пътуване, а в случай на неочаквано събитие да ви съдействаме пряко по всеки възможен начин.

НАШИТЕ УСЛУГИ В ЦИФРИ

На уебсайта ни можете да правите резервации 24/7 за над  65 000 хотела и хостела в повече от 4 500 дестинации по целия свят, както и за повече от 150 000 забележителности, музеи, атракции, турове и обиколки. Тук можете да откриете и резервирате онлайн най-удобните полети до желаната дестинация и предварително да ангажирате трансфер в 850 дестинации до хотел, летище, гара или пристанище. Пътуването ви ще бъде още по-спокойно и сигурно с някоя от туристическите застраховки, покриващи всякакви рискове по време на пътуване.

В най-новата секция в сайта - Промо пакети - комбинираме динамично директен полет (предимно от София, но и от Варна, Бургас или Букурещ) с няколко хотела в дестинацията, от които отново Вие избирате най-подходящия за Вас вариант като бюджет, комфорт и локация. Повечето от пакетите включват обиколка или билет за атракция. 

В блог-секцията - също с мисълта да Ви улесним - периодично публикуваме пътеписи и статии, съдържащи примерни маршрути из най-популярните забележителности в различни дестинации. Те биха се сторили полезни особено на тези от Вас, които нямат възможност да проучват предварително, а до началото на пътуването им остава съвсем кратко време. Помнете, че ако ползвате нашата резервационна система, времето винаги ще ви е напълно достатъчно :)

 


В КАКВО ВЯРВАМЕ

Убедени сме, че хората, пътуващи свободно и организиращи самостоятелно своите пътувания, постоянно нараства. В ерата на информационните технологии и мобилни комуникации все повече всички ние имаме пълен достъп до услуги, цени и информация. Пътешествениците обичат да търсят, четат, сравняват и това може да отнеме огромно количество време и означава отваряне на десетки сайтове, за да резервираме дори и само една услуга. Затова създадохме и развиваме постоянно този уебсайт, в който събираме на едно място ключовите услуги в едно пътуване ХОТЕЛИ - ПОЛЕТИ - АТРАКЦИИ - ЗАСТРАХОВКИ и където пътуващите да могат да избират измежду много дестинации, места за настаняване и начини за прекарване на свободното време.


В онлайн резервационните платформи ние припознаваме бъдещето на туристическата индустрия. Лесни за боравене, сигурни, с неизчерпаемо съдържание и на разположение по 24 часа всеки ден!

 

 

 

.