Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Моля,
въведете дати

БРОЙ ГОСТИ И НАСТАНЯВАНЕ

loading

Турове и екскурзии до Толедо от Мадрид

НАЧАЛО /Турове и екскурзии до Толедо от Мадрид
Турове до Толедо с начална точка Мадрид
Толедо е само на 75 км от Мадрид и можете да го разгледате за половин или цял ден, ако резервирате някой от туровете, тръгващи от Мадрид всеки ден. Дневните екскурзии до Толедо са изключително удобен начин да посетите този невероятен град - един от най-старите в Европа. Толедо е истински музей на открито, отдавна попаднал в списъка със световно културно наследство (ЮНЕСКО). Наричан е "Град на трите култури" заради религиозната толерантност, в която християни, мюсюлмани и евреи са живяли заедно в продължение на векове. Старият град на Толедо е запечатал това съжителство с уникална смесица от архитектурни стилове и влияния от всички исторически епохи, преминали през града.

Туровете до Толедо ще ви отведат до впечатляващи забележителности като Катедралата на Толедо, къщата на Ел Греко, църквата Санто Томе с прочутата картина на Ел Греко "Погребението на граф Оргаз", манастирa Сан Хуан де лос Рейес, синагогата Санта Мария ла Бланка, мостa Сан Мартин, Алкасар де Толедо, джамията Кристо де ла Лус и много други. Можете да резервирате също и комбинирана входна карта за основните забележителности на Толедо, в случай, че имате алтернативен транспорт до града и не желаете да се възползвате от организираните екскурзии с транспорт от Мадрид. Туровете са с различна продължителност - от 5 до 11 часа. Повечето се провеждат с луксозен автобус (с водач от Мадрид), някои - с високоскоростен влак от Мадрид (самостоятелен тур без водач).

За да откриете най-подходящия тур за Вас и Вашето семейство, въведете дестинацията за начало на тура - Мадрид и датата, на която планирате да го осъществите. Резултатите за наличните турове и екскурзии до Толедо с тръгване от Мадрид ще се подредят по цена за съответната дата, а за да откриете по-лесно търсения тур, разгледайте няколко от най-реномираните и препоръчани предложения в нашата резервационна система:
(!) Резервационната ни система предлага турове, изпълнявани от най-авторитетните местни агенции. Водачите и екскурзоводите обслужват туровете на английски и испански език. 


.