Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Моля,
въведете дати

БРОЙ ГОСТИ И НАСТАНЯВАНЕ

loading

Турове и екскурзии до Стоунхендж и Уиндзор

НАЧАЛО /Турове и екскурзии до Стоунхендж и Уиндзор
Резервации на екскурзии и турове до Стоунхендж, Уиндзорския замък, Стратфорд-он-ейвън и други забележителности от Лондон

Искате ли да видите, колкото се може повече от Англия, докато сте в Лондон? Това е напълно осъществимо само за ден - с дневните турове и екскурзии от Лондон, в които посещавате популярни забележителности като Стоунхендж (ЮНЕСКО), Уиндзорския замък, градчето Оксфорд, римските бани в Бат (ЮНЕСКО), родното място на Шекспир Стратфорд-он-ейвън, живописните селца в Котсуолдс и Южен Оксфордшър и много други. Качвате се на луксозен автобус с Wi-Fi, екскурзовод или водач и спирате точно, където е необходимо, без да мислите за нищо друго, освен да се наслаждавате на пътуването и на разглежданите забележителности. 

Стоунхендж се намира на около 140 км югозападно от Лондон, в графство Уилтшир и е един от най-големите мегалитни комплекси в света. Датира от бронзовата епоха, а около построяването и предназначението му витаят все още много мистерии. По пътя от Лондон до Стоунхендж много от екскурзиите спират в Уиндзор и предвиждат посещение на Уиндзорския замък (35 км от Лондон) - най-големият и най-стар населен замък в света, построен от Уилям Завоевателя през далечния 11-ти век и вече 1000 години оттогава изпълняващ функцията на кралска резиденция. Ако резервирате тур, в който е включено посещение на Уиндзорския замък, ще имате шанс да разгледате кралските апартаменти, къщата за кукли (кукления дом) на Кралица Мери и останалите части от замъка, отворени за посетители. 
Само на 15 км от Стоунхендж се намира град Солсбъри с невероятно впечатляващата Солсбърийска катедрала - образец на английската готика от 13-ти век. Затова някои от туровете комбинират Стоунхендж със Солсбъри. На 55 км от Стоунхендж са римските бани на град Бат, които също са включени в много от целодневните екскурзии до Стоунхендж, така че защо да не посетите още едно от култовите места в Англия, още повече, че градът е включен в списъка със световно наследство (ЮНЕСКО) и е известен с наситения си театрален и музикален живот...

За да откриете най-подходящия тур за Вас и Вашето семейство, въведете дестинацията за начало на тура - в случая Лондон - и датата, на която планирате да го осъществите. Резултатите за наличните турове и екскурзии до Стоунхендж, Уиндзор, Бат и останалите места ще се подредят по цена за съответната дата, а за да откриете по-лесно търсения тур, разгледайте няколко от най-реномираните и препоръчани предложения в нашата резервационна система:
(!) Резервационната ни система предлага турове, изпълнявани от най-авторитетните местни агенции. Водачите и екскурзоводите обслужват туровете на английски език.


.