Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Моля,
въведете дати

БРОЙ ГОСТИ И НАСТАНЯВАНЕ

loading

Турове и екскурзии до Кианти

НАЧАЛО /Турове и екскурзии до Кианти
Винени турове в района на Кианти от Флоренция или Сиена
Да отидете до Тоскана и да не опитате виното Кианти е невъзможно, освен ако не пиете вино по принцип. Но ако сте винолюбител, то няма начин в траториите на Флоренция или друг град в Тоскана да не сте опитали вече Chianti, защото това е традиционнaта местна напитка. В полудневните или целодневни турове до лозовите масиви и семейни изби в района на Кианти Класико DOCG ще имате възможността да се разходите из лозята, да обиколите залите за производство и отлежаване на вината и не на последно място да дегустирате цялата продукция на съответната изба - обикновеното Кианти Класико, Кианти Класико Резерва, Кианти Класико Gran Selezione, супертоскански вина (,ако винарната отглежда лозя извън местния сорт санджовезе) и десертното вино Вин Санто. Кулинарното изживяване се допълва от съпътстващи винодегустацията плата с местни сирена, колбаси, брускети, а ако турът включва обяд или вечеря, храната представлява още по-голям акцент.
Ако искате да научите повече за историята на винопроизводството, начина на отглеждане на лозята и въобще всичко за най-прочутото вино от Тоскана, не бива да пропускате възможността за включване в такъв тур. Повечето турове предвиждат свободно време в някое типично градче от района на Кианти Класико като Греве ин Кианти или Кастелина, както и комбинация с други интересни дестинации в Тоскана.За да откриете най-подходящия тур за Вас и Вашето семейство, въведете дестинацията за начало на тура - например Флоренция и датата, на която планирате да го осъществите. Резултатите за наличните турове и екскурзии в района на Кианти с тръгване от Флоренция ще се подредят по цена за съответната дата, а за да откриете по-лесно търсения тур, разгледайте няколко от най-реномираните и препоръчани предложения в нашата резервационна система:
(!) Резервационната ни система предлага турове, изпълнявани от най-авторитетните местни агенции. Водачите и екскурзоводите обслужват туровете на английски език.


.