Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Моля,
въведете дати

БРОЙ ГОСТИ И НАСТАНЯВАНЕ

loading

Резервации на входни билети за Дисниленд Париж

НАЧАЛО /Резервации на входни билети за Дисниленд Париж
Онлайн резервации в реално време на входни билети за Дисниленд в Париж с включен трансфер
От менюто АТРАКЦИИ и ТУРОВЕ в Париж можете да резервирате в реално време някоя от офертите на EURODISNEY PARIS за входни билети в парковете Disneyland и Walt Disney Studios Park. Тези оферти са с включен трансфер от Париж. Цените се различават според начина на трансфер, който може да е: 
   -  с обикновен автобус, който тръгва от определено място в центъра на Париж 
   -  с шатъла Disneyland Express с няколко начални точки в Париж, измежду които да избирате най-удобната за Вас - Chatelet, Opera или Gare du Nord
   -  частен трансфер с минибус директно от Вашия хотел.
За всеки от вариантите има 2 цени - с вход само за един от парковете (билет 1 day/1 park) или с вход за двата парка (билет 1 day/2 parks).
Тръгването е сутринта около 8 ч., а обратният трансфер от Дисниленд за Париж тръгва около 19 ч.   
Офертите с автобус и с шатъла Disneyland Express се потвърждават моментално, а тези с частен трансфер от хотела - в рамките на 24 часа. Получавате ваучера за Дисниленд на Вашия имейл веднага след извършено плащане по резервацията. 

Как да резервирате билет за Дисниленд Париж
Търсете атракции в Париж за датата, на която искате да посетите парковете, а за да намерите по-бързо търсените от Вас оферти само за Дисниленд сред стотиците атракции и обиколки в Париж, използвайте филтъра по ключова дума или име на атракцията, изписвайки DISNEY в страницата с резултати за датата.

Колко струва билет за Дисниленд в Париж
Цените за парковете Дисниленд и Уолт Дисни Студио са винаги различни - според сезона, месеца, ваканциите, празниците, дните от седмицата. Затова няма еднозначен отговор на въпроса колко струва билет за Дисниленд в Париж, какъвто постоянно получаваме от клиентите по телефона или на имейла.
Точната цена за Вашето семейство може да видите в реално време, като въведете конкретна дата, на която планирате посещение, броя на възрастните и децата заедно с възрастта на децата към датата на пътуването, за да можете да се възползвате от детските и семейните намаления в Дисниленд!


  paris_disneylland   disneyland-paris-bileti-rezervacii
 
входни билети за Париж Дисниленд Skip the line 
Само входни билети за Париж Дисниленд /без транспорт от Париж/ не са достъпни за онлайн резервации като отделна услуга на нашия сайт, тъй като EURODISNEY PARIS не позволява промени или анулации за този вид билети и съответно те не се предлагат за резервации в реално време. Те могат да се закупят единствено чрез Дисниленд пакетите, които включват още самолетен билет до Париж, настаняване в хотел в зона Дисниленд или в централен Париж за 3 - 4 нощувки и туристическа застраховка. Стандартните пакети включват билет за Дисниленд 1 ден/2 парка. По желание пакетите могат да се изготвят със следните видове билети за парковете Дисниленд:

Disneyland Paris 1 day/1 park - еднодневен билет за един от двата парка според капацитета за деня, Disneyland Paris 1 day/2 parks (включен е в цената на стандартните пакети) - еднодневен комбиниран билет за двата парка, Disneyland Paris 2 days/2 parks - двудневен комбиниран билет, Disneyland Paris 3 days/2 parks - тридневен комбиниран билет и Disneyland Paris 4 days/2 parks - четиридневен комбиниран билет за Дисниленд Париж.


.