Въведете
дестинация

Търсете по: град, район, остров или архипелаг

Моля,
въведете дати

БРОЙ ГОСТИ И НАСТАНЯВАНЕ

loading

Резервации на входни билети за Дисниленд Париж

Онлайн резервации в реално време на входни билети за Дисниленд в Париж с включен трансфер
От менюто АТРАКЦИИ и ТУРОВЕ в Париж можете да резервирате в реално време някоя от офертите на EURODISNEY PARIS за входни билети в парковете Disneyland и Walt Disney Studios Park. Тези оферти са с включен трансфер от Париж. Цените се различават според начина на трансфер, който може да е: 
   -  с обикновен автобус, който тръгва от определено място в центъра на Париж 
   -  с шатъла Disneyland Express с няколко начални точки в Париж, измежду които да избирате най-удобната за Вас - Chatelet, Opera или Gare du Nord
   -  частен трансфер с минибус директно от Вашия хотел.
За всеки от вариантите има 2 цени - с вход само за един от парковете (билет 1 day/1 park) или с вход за двата парка (билет 1 day/2 parks).
Тръгването е сутринта около 8 ч., а обратният трансфер от Дисниленд за Париж тръгва около 19 ч.   
Офертите с автобус и с шатъла Disneyland Express се потвърждават моментално, а тези с частен трансфер от хотела - в рамките на 24 часа. Получавате ваучера за Дисниленд на Вашия имейл веднага след извършено плащане по резервацията. 

Как да резервирате билет за Дисниленд Париж
Търсете атракции в Париж за датата, на която искате да посетите парковете, а за да намерите по-бързо търсените от Вас оферти само за Дисниленд сред стотиците атракции и обиколки в Париж, използвайте филтъра по ключова дума или име на атракцията, изписвайки DISNEY в страницата с резултати за датата.

Колко струва билет за Дисниленд в Париж
Цените за парковете Дисниленд и Уолт Дисни Студио са винаги различни - според сезона, месеца, ваканциите, празниците, дните от седмицата. Затова няма еднозначен отговор на въпроса колко струва билет за Дисниленд в Париж, какъвто постоянно получаваме от клиентите по телефона или на имейла.
Точната цена за Вашето семейство може да видите в реално време, като въведете конкретна дата, на която планирате посещение, броя на възрастните и децата заедно с възрастта на децата към датата на пътуването, за да можете да се възползвате от детските и семейните намаления в Дисниленд!


  paris_disneylland   disneyland-paris-bileti-rezervacii
 
Онлайн резервации на входни билети за Париж Дисниленд Skip the line
Можете да резервирате само входни билети за Париж Дисниленд /без транспорт от Париж/. Те са също в няколко варианта:
Disneyland Paris 1 day/1 park - еднодневен билет за един от двата парка според капацитета за деня, Disneyland Paris 1 day/2 parks - еднодневен комбиниран билет за двата парка, Disneyland Paris 2 days/2 parks - двудневен комбиниран билет, Disneyland Paris 3 days/2 parks - тридневен комбиниран билет и Disneyland Paris 4 days/2 parks - четиридневен комбиниран билет за Дисниленд Париж.
Тъй като тези билети, предоставени от EURODISNEY PARIS, са без право на промени и анулации още от момента на резервация, няма как да ги резервирате самостоятелно без наша помощ, както при билетите с включен трансфер от Париж, които сами резервирате в реално време.
Резервирането на входни билети за Disneyland park и Walt Disney Studios Park без трансфер от Париж просто ще отнеме малко повече време - времето, през което ще обработим запитването Ви и ще Ви изпратим актуалната цена за съответната дата. Запитване може да изпратите през контактната форма в сайта, в което следва да отбележите:
     -  точната дата, на която желаете да посетите Дисниленд 
     -  брой възрастни и брой деца
     -  точната възраст на децата към датата на пътуването.
Ще получите оферта за входните билети за Дисниленд и след като ги заплатите, те ще бъдат резервирани. Отново ще можете да управлявате всичко от Вашия профил в сайта, където ще намерите и фактурата за направеното плащане. Ваучерите ще получите директно на Вашия имейл.
   
.